Goedkope lastminute naar een exotische bestemming!

Goedkope lastminute naar een exotische bestemming!

by Oswin, februari 9, 2017

De winter leek voorbij maar is weer langzaam aan het terugkeren. De nachten zijn nog steeds kort en de dagen koud. Nu hebben wij voor jou de kans om even te ontsnappen aan deze koude en donkere dagen! Want voor slechts €337 zit jij in het warme en idyllische New Delhi India! Mooie gebouwen, gezellige marktjes en vriendelijke mensen, dit alles met een heerlijke temperatuur dat wil jij ook!

Waar boek ik deze goedkope lastminute?

Op dit moment heeft Air India samen met hun partner Air France een aanbieding gemaakt waarmee je vanaf Brussel voor een prikkie naar New Delhi vliegt. Klik op deze link en boek direct een vlucht naar New Delhi! Deze aanbieding is te vinden via Momondo een site die voor jou de goedkoopste optie vindt!

Wanneer kan ik vertrekken?

Er zijn verschillende momenten waarop deze reis beschikbaar is, zo kun je als in ons voorbeeld van 22 januari ’17 tot 4 februari ’17 gaan. Maar er zijn ook tickets beschikbaar in februari. Je kan gebruik maken van deze optie tot en met begin juli ’17 en daarna ook in september en oktober.

Wat doe ik met mijn auto?

Deze kun je in de buurt van de luchthaven parkeren. Zo kun je al je bagage gemakkelijk meenemen en heb je geen gedoe met het openbaarvervoer. Op onze website www.zekerparkingzaventem.be/lang-parkeren-zaventem/ vergelijk je parkeeraanbieders en kun je altijd de goedkoopste optie boeken.

Kijk regelmatig op onze website om aanbiedingen zoals deze en andere niet te missen.

Heen en terug naar New Delhi vanuit Brussel vanaf €377!

Geen Reacties


    Plaats een Reactie

    Je e-mailadres zal niet openbaar worden gemaakt Verplichte velden zijn aangeduid met *

    *

    Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>