Het walhalla van discount parking!

Het walhalla van discount parking!

by Oswin, juni 18, 2017

Koopjesjager

Je kent het wel, op zoek naar koopjes, kortingsbonnen en andere discounts. Iedereen wil graag een product of service met een hoge kwaliteit. Maar tegelijkertijd wil niemand hiervoor te veel betalen. Natuurlijk heb je verschillen in een echte discount parking of een kwaliteitsparkeerplaats. Waar je bij een discount aanbieder de garantie van een lage prijs hebt heb je bij een duurdere betere service. Maar is dat wel echt zo?

Parkeren op luchthaven Zaventem

Wij hebben zijn in de wereld van parkeren in Zaventem gedoken en hebben uitgezocht of het waar is. Is de discount parking in Zaventem echt veel slechter in kwaliteit dan een duurdere aanbieder. In Brussel is het mogelijk om bij de luchthaven zelf te parkeren (P1 Fast zone, P2 Front, P2 Economy, P3 Holiday, Reservation zone of P Lock). Echter zijn deze locaties niet geschikt voor lang parkeren. Waar luchthaven Zaventem zelf aangeeft dat dit aanbevolen wordt voor maximaal 6 dagen is het dus verstandiger je parkeerplaats elders te zoeken. Naast de parkeerplaatsen bij de luchthaven van Zaventem zijn er ook aanbieders die iets buiten het vliegveld een veilige parkeerplaats aanbieden.

Wat betaal ik voor 14 dagen parkeren?

Nu zijn er verschillende externe partijen die hun parkeerplaats beschikbaar stellen voor lang parkeren in Zaventem. Flyparking Zaventem is volgens ons onderzoek de echte prijs discounter, op basis van een parkeerduur van 14 dagen betaal je daar na korting slechts 94 euro. In ons onderzoek was Times Parking Zaventem de duurste parking in Zaventem, daar betaal je 109 euro voor 14 dagen. Nu hebben we nog enkele andere aanbieders vergeleken en zij zaten allemaal tussen de 94 en 109 euro. Zowel Sky Parking Zaventem als Quick Parking Zaventem gaven de zogenaamde discount. In ons onderzoek waren er 3 parkings die de focus op discount parking leggen.

Discounter- of kwaliteitsparking?

Nu de grote vraag wat is het daadwerkelijke verschil tussen een discount parking en een kwaliteitsparking? Uit ons onderzoek is gebleken dat op Zaventem het verschil niet heel groot is. Flyparking Zaventem is de goedkoopste maar de twee andere discounters doen niet veel onder qua prijs of service. Het verschil in kwaliteit zit hem in de extra services die worden aangeboden, echter dien je hier vaak wel extra voor te betalen. Dus wij van Zeker Parkeren Zaventem raden u aan om op zoek te gaan naar de goedkoopste optie die pas bij uw parkeerduur. Vergelijk hier de verschillende parkeerplaatsen in en rondom Zaventem.

Geen Reacties


    Plaats een Reactie

    Je e-mailadres zal niet openbaar worden gemaakt Verplichte velden zijn aangeduid met *

    *

    Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>