parallax layer

Zeker Parking

Helpt u op weg met parkeren

Laagste prijs garantie

Goedkoop parkeren bij Zaventem is gegarandeerd! Ergens anders goedkoper wij betalen het verschil terug!

Geen boekingskosten of andere verborgen kosten

Op Zeker Parking Zaventem staan krijgt u dezelfde prijzen als bij de parkeeraanbieder u betaald dus niets extra!

Vertrouwd en eenvoudig

Wij zien het graag als bezoekers een review schrijven zodat andere parkeerders een goed volledig beeld krijgen van parkeren bij de luchthaven.

Onze kernwaarden

Goedkoop, betrouwbaar en simpel. Dat zijn de drie kernwaarden waar Zeker Parking zich op richt. In 2015 zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze vergelijkingswebsite voor parkeergelegenheden rondom Schiphol. Sinds 2016 hebben we onze expertise uitgebreid naar vliegveld Zaventem. Websites van de concurrentie vonden wij vaak te statisch en te weinig gericht op de gebruiker. Vandaar dat onze focus ligt op het vergaren van recensies, feedback en ervaringen om niet alleen onze service constant te verbeteren maar zo ook de best gewaardeerde parkeergelegenheden aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Het onstaan van het idee

Het idee is ontstaan omdat wij zelf in het verleden regelmatig vluchten vanaf onder andere Schiphol boekten. Nu was het altijd zo dat parkeren rondom de minder populaire luchthavens als Maastricht en Groningen geen probleem was. Gingen we echter naar Schiphol dan was het een heel gedoe. In die tijd waren er nog geen websites als deze en werd er al snel bij de eerste de beste (en daardoor vaak duurste) parkeergelegenheid nabij Schiphol een plekje geboekt. Dit moest anders vonden wij en zodoende werd er kort daarna leven in Zeker Parkeren Schiphol geblazen. Nog geen jaar later zijn we zo gewaardeerd door onze klanten dat we zijn uitgebreid naar luchthaven Zaventem.

 
Parkeerplaatsen
 
Aantal reviews geplaatst
 
Parkeerders geholpen in 2016
 
Klanttevredenheid

Service

We hopen je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het zoeken en vinden van de beste optie wat betreft parkeren bij vliegveld Zaventem!

Wil je graag iets kwijt over de website of over de service die wij leveren?  Of heb je een vraag of algemene opmerking? Neem gerust contact op met Zeker Parking Zaventem.